Dus weg met die zakjes van de Appie!
150 gr sugar snaps, geblancheerd(=even koken met wat zout)
1 kleine winterwortel in halve plakjes

1 struikje paksoi in grove stukjes
100 gr champignons in plakjes
150 gr taugé
1/2 rode paprika in blokjes
1 rode peper, met of zonder pitjes in reepjes
1 handje gehakte platte peterselie
theelepel maïzena
sojasaus
300 gr kipdijfilet of borstfilet in blokjes
Wok de kip op hoog vuur in arachide(=pinda)olie, strooi er wat zout over
voeg alle groente toe, behalve de taugé en de peterselie
bak de groente even en zet het vuur laag. Voeg wat sojasaus toe en laat pruttelen tot de peen en paprika gaar zijn.
Voeg dan de taugé en de peterselie toe, en bind het vocht met de maïzena, die los is geroerd met wat water.
Proef of er nog wat zout of sojasaus bij moet.
serveer met witte rijst
Geen opmerkingen:
Een reactie posten