Schil de selderij knol en was hem af met koud water. Houd een doorgesneden citroen bij de hand, selderijknol verkleurt enorm snel. Rasp op een mandoline of een driekoekige rasp de knol en druppel er meteen citroensap overheen.Roer een half potje crème fraiche en evenveel mayonaise door elkaar, voeg peper en zout naar smaak toe-ik deed er ook wat suiker door- en schep door de selderij.De salade heeft de neiging om nat te worden als het lang staat, dus roer even door voor je gaat eten. Heerlijk met een plakje ham of fricandeau op een bruine boterham.
donderdag 19 december 2013
sellerysalade
Schil de selderij knol en was hem af met koud water. Houd een doorgesneden citroen bij de hand, selderijknol verkleurt enorm snel. Rasp op een mandoline of een driekoekige rasp de knol en druppel er meteen citroensap overheen.Roer een half potje crème fraiche en evenveel mayonaise door elkaar, voeg peper en zout naar smaak toe-ik deed er ook wat suiker door- en schep door de selderij.De salade heeft de neiging om nat te worden als het lang staat, dus roer even door voor je gaat eten. Heerlijk met een plakje ham of fricandeau op een bruine boterham.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten