4 lekkere tomaatjes, bijvoorbeeld Tasty Tom of smaaktomaten van de Lidl
400 gram kipdijfilet, of borstfilet uit de grillpan
100 gram blauwader kaas
Griekse yoghurt, klein bakje. geen 0% vet nemen
klein bosje lenteuitjes
1 uitgeperste teen knoflook
citroensap naar smaak
3 eetlepels goede olijfolie
zout en peper
broodjes en roomboter
Maak eerst de dressing:
Prak in een ruime kom waar de salade in past de kaas en roer er de knoflook, yoghurt, olijfolie, citroensap en uitjes door. Proef op zout.
Bak de kip en snijd in stukjes.
Kook de boontje kort, ze zijn zo gaar (8 minuten) gebruik genoeg zout.
Nu kan je het vlees en de boontje af laten koelen, of je mengt ze warm door de dressing.
De tomaten in stukjes snijden en op het laatst toevoegen, anders wordt het te nat.
lekker broodje erbij.
Voor 2 à 3 personen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten